آذربایجان دموکرات فرقه سی

Azərbaycan Demokrat Firqəsi

فرقه دموکرات آذربایجان

اعتراض کارگران ماشین سازی تبریز

 به عملکرد سازمان خصوصی‌سازی

کارگران ماشین‌سازی تبریز نسبت به عملکرد خصوصی‌سازی در رابطه با این کارخانه و نگرفتن سه ماه حقوق برای دومین بار تحصن کردند.

به نقل خبرگزاری از فارس، کارگران ماشین‌سازی تبریز در اعتراض به عملکرد سازمان خصوصی‌سازی در قبال این کارخانه و دریافت نکردن سه ماه حقوق امروز برای دومین بار تحصن کردند.

پرسنل گروه ماشین‌سازی به بلاتکلیفی مدیریتی ۱۴ ساله این کارخانه معترض هستند و این در حالی بوده که آنها سه ماه است حقوق خود را دریافت نکرده‌اند.

ماشین‌سازی از سال ۸۳ در حال واگذاری به بخش خصوصی است ولی تا این لحظه به نتیجه نرسیده و اخیراً نیز این شرکت برای مصوبه هیأت وزیران برای تأمین کسری بودجه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد ایران در قالب رد دیون به این صندوق واگذار شد، اما این صندوق هم گروه ماشین‌سازی را به واسطه بدهی خود به خزانه دولت واگذار کرد و وزارت اقتصاد هم دوباره این شرکت را فروش به سازمان خصوصی‌سازی پاس داده است.

دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز: سازمان خصوصی‌سازی کارخانه ماشین‌سازی را به ورطه نابودی کشانده است دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز سازمان خصوصی‌سازی را دلیل به وجود آمدن اوضاع کنونی در کارخانه ماشین‌سازی دانست و گفت: یکه تازی سازمان خصوصی‌سازی برای واگذاری این واحد صنعتی آن را به ورطه نابودی کشانده است.

در رابطه با این تجمع دبیرخانه کارگر آذربایجان‌شرقی با «خود خوانده» معرفی کردن مدیریت این کارخانه اظهار داشت: این مجموعه صنعتی مدیری می‌خواهد که پیچ گوشتی به دست گیرد و پیچ و مهره‌های شل و وارفته ماشین‌سازی را محکم کند، نه مدیری پشت میزنشین.

کریم صادق‌زاده سازمان خصوصی‌سازی را دلیل به وجود آمدن اوضاع کنونی در ماشین‌سازی دانست و گفت: یکتازی سازمان خصوصی‌سازی برای واگذاری این واحد صنعتی آن را به ورطه نابودی کشانده و تمام موارد ضدکارگری در این کارخانه حاکم شده است.

وی تاکید کرد: متاسفانه مصوبه‌های بدون پشتوانه تحقیق و پژوهش کمر حوزه کاری و صنعتی کشور و به خصوص تبریز را خم کرده، حال این مصوبات اشتباه دستاویز سازمان خصوصی‌سازی برای نابودی ماشین‌سازی شده است.

صادق‌زاده با اشاره به واگذاری ماشین‌سازی به مجموعه‌ای که خود با مشکلات مالی متعددی دست به گریبان است، افزود: در سایه لجاجت و یک‌دندگی سازمان خصوصی‌سازی کلید ماشین را به صندوق سرمایه‌گذاری فولاد افتاده که خود با مشکلات متعددی در حال دست و پنجه نرم کردن است، حال این واحد بیمار چگونه می‌خواهد مرحم زخم‌های عمیق ماشین‌سازی باشد، معلوم نیست.

ماشین‌سازی از سال ۸۳ در حال واگذاری به بخش خصوصی بوده، ولی تا این لحظه به نتیجه نرسیده، اخیراً نیز وزیر صنعت، معدن و تجارت طی بازدیدی از این مجموعه از سازمان خصوصی‌سازی خواست تا واگذاری ماشین‌سازی را ۵ سال به تعویق بیندازد، اما عکس‌العمل سازمان خصوصی‌سازی در قبال این درخواست تامل برانگیز بود، چرا که دقیقا یک روز بعد از این درخواست آگهی واگذاری ماشین‌سازی از روزنامه‌ها سر درآورد.

عدم اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌هایی با کشورهایی نظیر ایتالیا و اسپانیا از مزایای غیرقابل انکار وضعیت کنونی ماشین‌سازی است که سازمان خصوصی‌سازی به وجود آورد.

کارخانه ماشین‌سازی تبریز براساس موافقت‌نامه همکاری‌های فنی و اقتصادی دولتی ایران و چکسلواکی سابق با هدف تولید انواع ماشین‌افزار، کمپرسورهای صنعتی، پمپ‌های آب، الکتروموتور، لیفت‌تراک، انواع موتورهای دیزلی، ماشین‌آلات نساجی منعقد و به مرحله اجرا گذاشته و از سال ۱۳۵۱ بهره‌برداری از این طرح عظیم آغاز شد.

شرکت ماشین‌سازی تبریز به عنوان یکی از شرکت‌های صنعتی عمده تبریز در زمینه تولید و بازرگانی ماشین‌آلات صنعتی از جمله

Facebook
Telegram
Twitter
Email