با شعار کارگر یپچاره اعدام باید گردد
کارگران خشمگین هپکوی اراک روز گذشته در تهران با شعار کارگر بیچاره اعدام باید گردد مقابل سازمان خصوصی سازی دست به راهپیمایی اعتراضی زدند.
روز یکشنبه۱۳اسفندماه۹۶ کارگران خشمگین هپکو در اعتراض به عدم تحقق خواستههایشان و علیه سیاستهای خصوصی سازی٬ از اراک به تهران رفتند و مقابل سازمان خصوصی سازی دست به تجمع زدند. کارگران شعارهای درروغین نظام جمهوری اسلامی در حمایت از کارگر و مستضعف را با شعار«کارگر بیچاره ،اعدام باید گردد، مفسد اقتصادی ،آزاد باید گردد»؛ «درود برستمگر مرگ بر کارگر» مورد حمله قرار دادند.
کارگران شعار میدادند:« این شهر بی اصول است قانون٬ غلام پول است».
کارگران از اینکه هیچیک از مسولین حکومتی برای پاسخگویی از ساختمان خارج نشدند به شدت به خشم آمده و آنها را مشتی مفت خور و ترسو و دزد و بیوجود قلمداد کردند.
کارگران سپس دست به راهپیمایی زدند و شعار میدادند:
«زیر بار ستم نمی کنیم زندگی وای از این وضع وای از این وضع جان فدا می کنیم در ره آزادگی وای از این وضع وای از این وضع».