آذربایجان دموکرات فرقه سی

Azərbaycan Demokrat Firqəsi

فرقه دموکرات آذربایجان

تبریز از لحاظ مراکز سلامتی فقیرترین شهر کشور بشمار می رود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه تبریز از لحاظ مراکز سلامتی فقیرترین شهر کشور بشمار می رود گفت: ۲۲ مرکز سلامت در تبریز ساخته شده که این تعداد باید به ۳۲ مرکز ارتقا یابد

محمدحسین صومی امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز، اظهار کرد: مجموعه بهداشت درمانگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز نمره‎ی قبولی را از نظرعملکرد گرفته است.

وی با اشاره به عملکرد این مجموعه طی چند سال گذشته گفت: ارائه بهترین خدمات با امکانات و مشکلات موجود، هدف اصلی و غایی مجموعه شبکه‎ی بهداشت طی سال های گذشته بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به برخی اقدامات پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: اصلاح نرم افزاری سیستم و فراهم سازی زیرساخت ها و توسعه ی فیزیکی به خصوص خانه های بهداشت، نظارت برسلامت روان و ارزیابی مراکز آموزشی و درمانی از جمله اقدامات مجموعه‎ی بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به شمار می آیند.

صومی گفت: در سال ۱۳۹۲ با تحویل دانشگاه با کسری میلیاردی بودجه مواجه بودیم که خوشبختانه این میزان از بدهکاری با گذشت ۴ سال به صد میلیارد بستناکاری از بیمه ها تغییر کرده است.

وی افزود: در کنار این موفقیت هزار میلیارد تومان کار عمرانی در حوزه بهداشت و درمان در سطح استان صورت گرفته که ۳۰۰ هزار متر مربع  از این عملیات های عمرانی تحویل داده شده، ۱۵۰ هزار متر مربع نیز تا پایان سال جاری آماده تحویل خواهد بود.

صومی ادامه داد : همچنین احداث ۳۰۰ خانه بهداشت، ۱۲۰ مرکز سلامت نیز از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز بشمار می‎رود.

وی بخش سوختگی تبریز را یکی از برجسته ترین بخش های  کشور در این حوزه برشمرد و ادامه داد: اضافه شدن  ۱۶۹ دستگاه دیالیز به مجموعه دیالیز استان، احداث پارکینگ ۲۵۰۰ خودرویی برای مراجعان بیمارستان امام رضا، ساخت بزرگترین خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی کشور، نمونه‎ای از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط این مجموعه است.

صومی افزود: با احتساب ۴۶ دستگاه آمبولانس که قبلا به این ناوگان اضافه شده،  تعداد آمبولانس های این ناوگان به ۱۴۶ دستگاه افزایش یافته است؛ ناوگان آمبولانس اورژانس استان حدودا دو برابر شده و امروز ما هیچ آمبولانس فرسوده‎ای در استان نداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین با اشاره به اینکه تبریز از لحاظ مراکز سلامتی فقیرترین شهر کشور بشمار می‎رود، گفت: ۲۲ مرکز سلامت در تبریز ساخته شده که این تعداد باید به ۳۲ مرکز ارتقا یابد که برای این مهم همچون گذشته نیازمند همکاری و همراهی شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز هستیم.

صومی با اشاره به وضعیت بیمارستان کودکان تبریز، گفت: تبریز از وضعیت خوبی در این حوزه برخوردار است و طبق مستندات، آمار مرگ و میر نوزادان، بستری نوزادان، ترخیص با رضایت شخصی در استان ما پایین تر از سایرین است.

وی تاکید کرد: نظارت نسبی از روستاها تا مرکز هیات رئیسه دانشگاه، ارائه‎ی صحیح خدمات سلامت و عملکرد چشمگیر در حوزه‎ی بهداشت از افتخارات این مجموعه به شمار می‎آیند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در آموزش ارزیابی بیمارستان های آموزشی که صورت گرفت نیز دانشگاه ما از نظر ارتباط بخشی موسسات آموزشی، بالاترین نمره را در سطح کشور کسب کرد.

صومی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به تاریخچه راه اندازی واحد پیوند، گفت: به عنوان یک پزشک در طول دوره‌ی تحصیل و تجارب حرفه‌ای، بارها اتمام حیات کسی را با حیات بخشیدن به دیگران دیده و لمس کرده‌ام، که گویای ایثار و انسان دوستی افراد نسبت به بیمارانی است که ادامه حیاتشان راهی جز پیوند و دریافت عضو ندارد.

او با اشاره به تلاش‌های طولانی برای راه‌اندازی واحد پیوند اعضا در تبریز، تصریح کرد: با وجود تلاش‌های فراوان و پیوندهای موفقیت آمیز، اولین واحد پیوند که راه اندازی شد، سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد آن طور که باید نتوانستند ارتباط شان با واحد فنی پیوند را حفظ کنند، از سال ۷۱ تا چند سال پیش، شاهد این مشکلات بود‌یم.

صومی افزود: خوشبختانه با ایجاد بخش پیوند اعضا که ساخت آن را در دوره اول دولت یازدهم متعهد شده بودیم، پیوند کبد نیز انجام شد و اکنون یکی از بهترین بخش‌های پیوند اعضا راه اندازی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: از سال ۸۷ مقرر شده بود که واحد پیوند کبد راه اندازی شود و ما این کار را جزء تعهدات خود در برنامه های اجرایی دانشگاه قرار دادیم که به حول و قوه الهی بهره‎برداری از واحد پیوند آغاز و اولین پیوند کبد همزمان با حضور ریاست محترم جمهور در تبریز انجام شد که افتخار بزرگی برای شهر اولین ها بوده است .

صومی با اشاره به اینکه متاسفانه پیوند کلیه با کندی در استان صورت می‎گیرد، اظهار داشت: تلاش های مجموعه علوم پزشکی در تبریز باعث شده تا میزان پیوند کلیه نیز در تبریز شاهد کاهش چشمگیری باشد.

وی ضمن تشکر و قدردانی از انسان های خادم درحوزه سلامت، گفت: معتقدم بخاطر وجود چنین انسان های با شهامت و ایثارگری، دنیا پایدار است.

صومی یکی از پیشرفت های ارزشمند حوزه پزشکی استان را انتقال عضو از یک فرد به فرد نیازمند دانست و تاکید کرد: مفتخریم به همت خیرین علوم پزشکی تبریز با ایجاد وراه اندازی بخش مجهز پیوند در بیمارستان امام رضا با انجام هر پیوند، هم در جامعه پزشکی هم در جامعه، امیدواری بیش از پیش می‎شود.

Facebook
Telegram
Twitter
Email