آذربایجان دموکرات فرقه سی

Azərbaycan Demokrat Firqəsi

فرقه دموکرات آذربایجان

جمعی از کارگران کارخانه «کمباین‌سازی سهند تبریز» که چهارماه حقوق معوقه طلبکارند، از مسئولان خواستند باتوجه به اشتغال حدود ۳۰ کارگر باقی مانده در این واحد تولیدی، نسبت به رفع مشکلات آن و پرداخت حقوق کارگران اقدام شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، تعدادی از کارگران کمباین‌سازی سهند تبریز با یادآوری مشکلاتی که باعث شده این واحد تولیدی به بهانه مشکلات مالی توان پرداخت به موقع حقوق کارگران را نداشته باشد، گفتند: در حال حاضر شرایط تولید در این کارخانه مهم صنعتی نامناسب و بحرانی است و در صورت بی‌توجهی به مشکلات، به زودی شاهد تعطیلی و بیکاری کارگران خواهیم بود.

به گفته یکی از کارگران، شرایط فوق تهدیدی برای امنیت شغلی حدود ۳۰کارگری است که در کارخانه باقی مانده‌اند، به همین دلیل طی ماه‌های گذشته کارگران کمباین‌سازی چندین ملاقات با مسئولان استانی داشته‌اند که هنوز نتیجه‌ای از این گفتگوها حاصل نشده است.

وی درباره معوقات بیمه‌ای کارگران گفت: علاوه بر تعویق چهارماه حقوق، بیمه تامین اجتماعی، ما با مشکلات زیادی روبرو هستیم به طوری که حدود دو تا سه ماه حق بیمه کارگران به تامین اجتماعی واریز نشده است.

این کارگر با اشاره به اینکه برای رسیدگی به وضعیت کارخانه و پرداخت حقوق بارها با همه مسئولان مرتبط صحبت کرده‌ایم، در ادامه افزود: با وجود آنکه امکان تولید کمباین در این کارخانه وجود دارد اما اقدامی برای بازاریابی، فروش و تهیه مواد اولیه تولید کمباین انجام نمی‌شود. کاهش تولیدات و افزایش مطالبات باعث شده این واحد تولیدی که زمانی ۵۰۰ کارگر داشت هم اکنون تعداد کارگران آن به حداقل ۳۰ نفر برسد. طی چند ماه گذشته تعداد کارگران به ۴۰ تا ۵۰ کارگر می‌رسید اما اخیر ۲ نفر از همکاران با سابقه بیکار شده و ۹ نفر دیگر به کارگاه تولید بلبرینگ همجوار که تحت مسئولیت کارفرما کمباین‌سازی مدیریت می‌شوند، انتقال پیدا کرده‌اند.

به گفته وی؛ در چند سال گذشته مدیران شرکت و مسئولان استانی بارها وعده رسیدگی به وضعیت کارخانه کمباین‌سازی و پرداخت مطالبات آنان را داده‌اند اما عملی نشده است.

وی افزود: اگر تولید کمباین در این واحد انجام شود همه مشکلات مالی کارفرما برای پرداخت حقوق کارگران  و هزینه‌های جاری کارخانه مرتفع می‌شود.

این کارگر با بیان اینکه موانعی هم  برای ساخت و تحویل کمباین به مصرف‌کنندگان نهایی و کشاورزان وجود دارد که باید به کمک بانک عامل و وزارت جهاد کشاورزی برطرف شود، تشریح کرد: چرا کارفرما و مدیران کمباین‌سازی برای جذب مشتری و رفع مشکلات کارخانه با جهاد کشاورزی و بانک عامل گفتگو نمی‌کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: به نظر می‌رسد اراده‌ای برای احیای کارخانه کمباین‌سازی و رفع مشکلات کارگرانش وجود ندارد. حل مشکلات این واحد مهم صنعتی در تبریز که زمانی شهرت جهانی داشت، نیازمند پیگیری و حمایت جدی مسئولان است.

Facebook
Telegram
Twitter
Email