آذربایجان دموکرات فرقه سی

Azərbaycan Demokrat Firqəsi

فرقه دموکرات آذربایجان

حزب کمونیست هند (مارکسیست): نسل‌کشی اسرائیل در نوار غزه را محکوم می‌کنیم

حزب کمونیست هند در کنار احزاب کمونیست و کارگری آسیا، نسل‌کشی اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد.

بیست‌وچهارمین کنگره حزب کمونیست هند (مارکسیست) عملیات نسل‌کشی اسرائیل در غزه را محکوم و خواستار آتش‌بس فوری و دائمی شد.
اسرائیل پس از حمله حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، جنگی نسل‌کُشانه را در غزه، فلسطین آغاز کرد. در نتیجه این حمله وحشیانه، بیش از ۵۰٬۰۲۱ فلسطینی کشته و هزاران نفر زخمی شدند.

اسرائیل بلافاصله پس از پایان مرحله اول آتش‌بس، حملات خود به غزه را از سر گرفت. با قطع مواد غذایی، آب، سوخت و سایر اقلام ضروری، غزه را به سوی قحطی سوق داد و نسل‌کشی را با هدف قتل‌عام جمعی ادامه داد. اسرائیل بیمارستان‌ها، کاروان‌های بشردوستانه، پناهگاه‌های سازمان ملل، مدارس، مساجد و کلیساها را هدف قرار داد و هیچ مکان امنی برای مردم غزه باقی نگذاشت.

۶۰٪ از قربانیان تجاوز اسرائیل را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. خبرنگاران و امدادگران سازمان ملل نیز در پی تهاجم نظامی اسرائیل جان باختند. همه این حملات ماهیت نسل‌کُشانه و آپارتاید دولت اسرائیل را آشکار می‌سازد.

دادگاه بین‌المللی با در نظر گرفتن اتهام نسل‌کشی، حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و سایر رهبران آن رژیم را صادر کرد. اسرائیل همچنین با تشویق شهرک‌نشینان صهیونیست به اشغال کرانه باختری و ایجاد شهرک‌های یهودی، سعی در بیرون راندن فلسطینی‌ها از سرزمین خود و الحاق کامل فلسطین به عنوان بخشی از برنامه‌اش برای تشکیل دولت بزرگ اسرائیل داشته است.

ایالات متحده و کشورهای امپریالیستی غرب اروپا از حملات اسرائیل به فلسطین در مجامع بین‌المللی حمایت کرده‌اند. طرح‌های شرم‌آور ترامپ برای تبدیل غزه به «بهشت توریستی» با اخراج کامل فلسطینی‌ها نیز در راستای منافع اسرائیل مطرح شده‌اند.

موضع رسمی دولت هند درباره فلسطین، سازش‌کارانه و ضعیف است. دولت مرکزی به‌جای اتخاذ موضعی قاطعانه در حمایت از مردم فلسطین، در کنار اسرائیل قرار گرفته است. در نتیجه، هند برای نخستین بار به قطعنامه‌های سازمان ملل که خواستار آتش‌بس و محکومیت اسرائیل بودند، رأی ممتنع داده است. این موضع، اعتبار هند را در میان کشورهای در حال توسعه تضعیف کرده و اکنون دولت هند به عنوان متحد اسرائیل و ایالات متحده شناخته می‌شود.

دولت هند برای توجیه این موضع، با استناد به مفاهیمی مانند «سنگ پریور» (طلای ابلهان، سنگی درخشان و برنجی‌رنگ که گاه برای اعتمادبه‌نفس و محافظت به کار می‌رود) تلاش می‌کند تا حمله اسرائیل به غزه را به عنوان جنگی مذهبی توجیه کند. نزدیکی دولت هند به صهیونیست‌ها بر پایه ملیت و مذهب، و همچنین نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان، گویای پیوند ایدئولوژیک آن با رژیم اسرائیل است.

حزب کمونیست هند (مارکسیست) خواستار آتش‌بس فوری در غزه است.
اسرائیل به‌عنوان یک کشور آپارتاید باید مورد اقدامات بین‌المللی قرار گیرد. این حزب از دولت هند می‌خواهد که حمایت از اسرائیل را متوقف کرده و به سیاست ثابت حمایت از مردم فلسطین بازگردد. صلح پایدار در منطقه تنها از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطینی به پایتختی بیت‌المقدس شرقی و در مرزهای پیش از سال ۱۹۶۷ ممکن است.

حزب کمونیست هند همبستگی کامل خود را با مردم فلسطین اعلام می‌کند و از مردم و دولت هند می‌خواهد که قاطعانه از مبارزه عادلانه میهن‌دوستانه فلسطینیان حمایت کنند.

برگرفته از سایت احزاب کمونیست و کارگری «سالیدنت»
م. چابکی – ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ (برابر با ۶ آوریل ۲۰۲۵)


توضیحات:

۱. بیش از ۷۰۰ حزب سیاسی در هند وجود دارد که به سه دسته ملی، ایالتی و محلی تقسیم می‌شوند. از میان آن‌ها، «کنگره ملی هند» (INC) به رهبری مهاتما گاندی، حزب ناسیونالیست «بهاراتیا جاناتا» (BJP) که پس از تخریب مسجد بابری قدرت را از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۴ به‌دست گرفت، و «حزب کمونیست هند (مارکسیست)» از مهم‌ترین احزاب هستند.

این حزب در ایالت‌های تریپورا، کرالا و بنگال غربی عضو «جبهه چپ» است و سازمان جوانان آن با نام «فدراسیون جوانان دموکرات هند» فعالیت دارد. در انتخابات پارلمانی سال ۲۰۰۴، این حزب با ۲۲٬۰۶۱٬۶۷۷ رأی (۵٫۷٪) موفق به کسب ۴۳ کرسی شد. در سال ۲۰۱۶، تعداد اعضای آن به بیش از ۱٬۰۹۴٬۸۶۷ نفر رسید.

۲. با توجه به درگیری‌های اخیر با مسلمانان، دولت هند نمی‌تواند ۲۰۰ میلیون مسلمان این کشور را نادیده بگیرد. کارشناسان هشدار داده‌اند که در صورت ادامه سیاست‌های تبعیض‌آمیز و حملات گروه‌های افراط‌گرای هندو، شاهد موج جدیدی از خشونت و کشتارهای مهارناپذیر خواهیم بود.

هندیان از نخستین سال‌های ظهور اسلام، با آن آشنا بوده‌اند. به‌عنوان نمونه، گفته شده راجه مالابار پس از مشاهده معجزه شق‌القمر، شخصاً به حجاز سفر کرده و پس از دیدار با پیامبر اسلام، مسلمان شده است. او پس از زیارت کعبه قصد بازگشت به مالابار برای تبلیغ اسلام را داشته که در مسیر بازگشت جان می‌سپارد.

Facebook
Telegram
Twitter
Email