آذربایجان دموکرات فرقه سی

Azərbaycan Demokrat Firqəsi

فرقه دموکرات آذربایجان

اتحادیه کارگران بریتانیا

بنا بر اعلام کنگره اتحادیه‌های کارگری بریتانیا (TUC) باید طرح یک هفتۀ کاری چهار روزه بدون کاهش سطح دستمزدها به تصویب برسد زیرا فناوری‌های نوین باعث افزایش میزان بهره‌وری شرکتها و کاهش زمان لازم برای کار در هفته شده است.

فرانسیس او گریدی، دبیرکل این کنگره روز دوشنبه در جریان صد و پنجاهمین گردهمایی سالانۀ آن اعلام کرد: «در قرن ۱۹ اتحادیه‌ها برای هشت ساعت کار در روز مبارزه می‌کردند. در قرن ۲۰ ما توانستیم حق داشتن دو روز تعطیلی در هفته و دریافت دستمزد برای تعطیلات را به دست بیاوریم».

او افزود: «من معتقدم که در قرن جدید می‌توانیم خواست خود مبنی بر چهار روز کار در هفته آنهم با پرداخت دستمزد مناسب را عملی کنیم. اکنون زمان آن است تا ثروتی که به کمک فناوری‌های نوین به دست می‌آید میان همگان تقسیم شود و به آنهایی که در راس قرار دارند اجازه داده نشود تا این ثروت را برای خود جمع کنند.»

تحقیقات اتحادیه کاگری بریتانیا نشان داده است که بیش از ۱.۴ میلیون نفر از شهروندان این کشور در حال حاضر هفت روز در هفته و بیش از ۳.۳ میلیون نفر نیز بیش از ۴۵ ساعت در هفته کار می کنند.

بیشتر کارگرانی که در تحقیقات این اتحادیه‌ شرکت داشته‌اند استرس و ساعات کار طولانی را بزرگترین نگرانی خود پس از موضوع دریافت دستمزد توصیف کرده‌اند و همۀ آنها با چهار روز کار در هفته موافق بودند. بیش از ۵۱ درصد از نیروی کار نیز از ذخیره شدن سود حاصل از فناوری‌های جدید در دست مدیران و سهامداران ابراز نارضایتی کرده‌اند.

اتحادیه کاگری بریتانیا همچنین نسبت به اقدام برخی از کارفرمایان در بازگشت به شیوه‌های سنتی استفاده از نیروی کار مانند مقاطعه کاری و قراردادهای صفر ساعت کار هشدار داده‌اند.

این اتحادیه به جف بیزوس، بنیانگذار شرکت آمازون اشاره کرده که در حال حاضر ثروتمندترین مرد جهان است اما کارکنانش بشدت از او انتقاد می‌کنند.

بنا بر تحقیقی که در سال ۲۰۱۷ میلادی انجام شده است ۹۱ درصد از کارکنان آمازون به هیچ یک از دوستانشان کار در این شرکت بزرگ آمریکایی را توصیه نمی‌کنند و ۸۹ درصد از کارکنان نیز بر این باورند که در این شرکت از آنها سوء استفاده می‌شود.

کنگره اتحادیه‌های کارگری بریتانیا همچنین از اتحادیه‌های کارگری فرانسه و آلمان به دلیل مذاکراتشان با دولت و شرکتهای فعال در این کشورها برای رسیدن به توافقی در موضوع کار از راه دور قدردانی کرد؛ حقی که به نیروی کار اجازه می‌دهد تا زمانی که خارج از شرکت مشغول کار است را به زمان‌های کاری خود اضافه کرده و دستمزد دریافت کند.

در ابتدای سال جاری میلادی شرکتی در نیوزیلند بطور آزمایشی طرح چهار روز کار در هفته را برای نیروی کار خود به اجرا گذاشت و از نظر کارفرمایان نتیجۀ این آزمایش موفقیت‌آمیز بود.
تمام ۲۳۰ کارمند این شرکت که «Perpetual Guardians» نام دارد، در این طرح آزمایشی هشت هفته‌ای شرکت کردند. در این دوره شاخص‌هایی مانند تعادل میان کار و زندگی، سطح استرس و میزان تعهد به شرکت مورد ارزیابی قرار گرفت و در پایان دوره، با وجود حفظ میزان بهره وری شرکت، در تمام این شاخص‌ها بهبود نسبی مشاهده شد.

Facebook
Telegram
Twitter
Email